O Ladivalu
Filozofija

Otkrijte čist svet Ladivala®

Ništa nije važnije za našu kožu od pouzdane zaštite od sunca – jer nije ništa dragocenije od naše zdrave kože. Onoliko koliko je potrebno, što je manje moguće. To je princip koji ima Ladival®. Ladival ® je jednostavno čist – potpuno svesno i dosledno se odriče od nepotrebnih sastojaka i time postavlja novi standard u zaštiti od sunca. Isključivo najbolje za dobro zaštićenu kožu.

Ništa nije kao zaštita i nega: Ladival® pruža vrhunski kvalitet za optimalnu zaštitu od sunca – naročito putem jedinstvene trostruke ćelijske zaštite od UVB, UVA i infracrvenih A zraka. Proizvodi za zaštitu od sunca od Ladivala® optimalno i trajno štite kožu od štetnih uticaja sunca i pri tome su savršeno kompatibilni za svaki tip kože. Ladival® ne sadrži nepotrebne dodatne materije koje iritiraju kožu kao što su npr. mirisi, boje ili konzervansi, a ne sadrži ni mineralna ulja, silikonskoa ulja, PEG emulgatore niti parabene.*

Osim toga, Ladival® zaštita od sunca se lako nanosi, brzo upija i pouzdano štiti nakon nanošenja. Zaštita od sunca od Ladivala® postoji sa mnogim raznim faktorima zaštite u obliku mleka, spreja i kreme za lice. Dobri razlozi da Vašoj koži obezbedite najkvalitetniju zaštitu od sunca – bez obzira na to, da li je Vaša koža suva, osetljiva ili veoma osetljiva.

* u skladu sa uredbom (EZ) br. 1223/2009 (prilog 5)
Moglo bi i ovo da Vas interesuje