Filozofija

Otkrijte čist svet Ladivala®

Ništa nije važnije za našu kožu od pouzdane zaštite od sunca – jer nije ništa dragocenije od naše zdrave kože. Onoliko koliko je potrebno, što je manje moguće. To je princip koji ima Ladival®. Ladival® je jednostavno čist – potpuno svesno i dosledno se odriče od nepotrebnih sastojaka i time postavlja novi standard u zaštiti od sunca. Isključivo najbolje za dobro zaštićenu kožu.

Ništa nije kao zaštita i nega: Ladival® pruža vrhunski kvalitet za optimalnu zaštitu od sunca – naročito putem jedinstvene trostruke ćelijske zaštite od UV-B, UV-A i infracrvenih A zraka. Ladivala® proizvodi za zaštitu od sunca optimalno i trajno štite kožu od štetnih uticaja sunca i pri tome su savršeno kompatibilni za svaki tip kože. Ladival® ne sadrži nepotrebne dodatne materije koje iritiraju kožu kao što su npr. mirisi, boje ili konzervansi, a ne sadrži ni mineralna ulja, silikonskoa ulja, PEG emulgatore niti parabene.*

Osim toga, Ladival® zaštita od sunca se lako nanosi, brzo upija i pouzdano štiti nakon nanošenja. Zaštita od sunca od Ladivala® postoji sa mnogim raznim faktorima zaštite u obliku mleka, spreja i kreme za lice. Dobri razlozi da Vašoj koži obezbedite najkvalitetniju zaštitu od sunca – bez obzira na to da li je Vaša koža suva, osetljiva ili veoma osetljiva.

Istraživanje

Kontinuirano unapređenje formulacija prema poslednjim naučnim saznanjima

Naš vlastiti sektor istraživanja i razvoja je posebno vredan resurs za STADA-u - najviši standardi kvaliteta predstavljaju kamen temeljac jednog od vodećih proizvođača proizvoda za zaštitu od sunca u Nemačkoj.

Know-how za proizvode za zaštitu od sunca od 1984: Na STADA-inoj lokaciji u Bad Vilbelu, nove formulacije Ladivala® se razvijaju i testiraju prema kozmetičkim kriterijumima kao što su npr. prijatan osećaj na koži ili razmazivost. Kompatibilnost sa kožom ispituje se u saradnji sa specijalnim institutima za testiranje. Za razliku od mnogih drugih kozmetičkih proizvoda i proizvoda za negu, Ladival® se proizvodi isključivo u farmaceutskim uslovima. Na taj način je garantovan konstantno visok kvalitet.

U okviru skrininga novih aktivnih supstanci za sredstva za zaštitu od sunca, STADA godinama uspešno sarađuje sa renomiranim institutom za medicinska istraživanja u oblasti životne sredine (IUF) na univerzitetu Hajnrih Hajne u Dizeldorfu. Iz ove istraživačke saradnje nastali su između ostalog mezanizmi ćelijske zaštite kao što je enzim za regeneraciju fotoliaza, kao i trostruka ćelijska zaštita protiv UV-B, UV-A i infracrvenog A zračenja (nalazi se u svim Ladival® proizvodima) koja je jedinstvena u Evropi.

Kao lider u kompetencijama i inovacijama sa više od 30 godina iskustva, STADA će i dalje investirati u istraživanje i razvoj kako bi mogla da ponudi inteligentnu i apsolutno pouzdanu zaštitu od sunca.