Ladival® proizvodi za decu

Zbog čega posebna zaštitna formula za decu?

Nežna dečija koža je mnogo osetljivija i tanja od kože odraslih, stoga zaštita od sunca  mora da ispunjava najviše moguće zahteve. Kada birate kremu za sunčanje, obratite pažnju ne samo na visok faktor zaštite od sunca, već i na kompatibilnost sistema filtera. Dečja krema za sunčanje ne treba da sadrži parfeme, veštačke boje i konzervanse, jer oni doprinose iritaciji dečje kože. Pravi izbor predstavljaju kreme za sunčanje koje hrane i umiruju kožu i sadrže posebne sastojke koji pružaju najviši mogući nivo zaštite. Ukratko: krema za sunčanje za decu pre svega treba da bude bogata, hranljiva, hidratantna, ali i vodootporna.

Sprej ili gel?

Sprej za sunce je idealan za aktivnu decu. Može se nanositi brzo i pouzdano, dok je gel obično izbor za stariju decu kao i decu sklonu alergiji na sunce. Bez obzira na to koju varijantu izaberete, oni se mogu savršeno uklopiti u Vaš porodični život.

Slika zalaska sunca na plaži, u fokusu silueta majke koja drži dete
Ladival kvačica
Što više to bolje
Ladival kvačica
Zaštitu treba, u najboljem slučaju, nanositi na svaka dva sata
Ladival kvačica
Uzmite u obzir sve delove tela, uključujući šake, stopala i područja iza ušiju
Ladival kvačica
Najbolje je koristiti vodootporne proizvode
Ladival kvačica
Zaštitu od sunca treba koristiti svakodnevno, ne samo u periodu odmora

Šta je još bitno kada želimo da zaštitimo decu od sunca?

Deca vole da provode mnogo vremena na otvorenom, posebno leti. Tokom igre i zabave, nemaju vremena za brigu o zaštiti od sunca. Osim toga, to je i na odraslima, zar ne? Ovo zavisi od više faktora, ne samo od kreme za sunčanje. Pored toga, zaštitu deteta od sunca možete pospešiti odgovarajućom odećom. I na kraju, uvek treba razmišljati o pravoj nezi posle sunčanja. U kombinaciji sa Ladival®-om za negu dečije kože posle sunčanja, pružate kompletnu zaštitu od sunca.